Logo sonnen
sonnenCommunity

sonnenCommunity

Energie: hernieuwbaar. Gemeenschap: onvervangbaar. Het aantal mensen dat sonnen-producten gebruikt blijft groeien. We noemen hen de sonnenCommunity omdat we meer zijn dan 'gebruikers'. We streven naar schone en betaalbare energie voor iedereen.

Energietransitie voor iedereen. Met iedereen.

Natuurlijk kun je blijven wachten op verandering van hogerop. Of je neemt de regie over jouw energietoekomst. Net als de mensen in de sonnenCommunity, die sonnenproducten gebruiken om een gemeenschappelijk doel te realiseren: schone, betrouwbare, betaalbare energie voor iedereen. Wek je eigen stroom op door de zon en gebruik deze om je huis en je buurt te beschermen tegen stroomuitval. Bevrijd jezelf van stijgende kosten van traditionele energieleveranciers. Sluit je aan bij de energierevolutie waar iedereen bij mag horen. Want samen zijn we niet alleen sterker, samen zijn we de toekomst van energie. 

- aangesloten zijn om schone elektriciteit te gebruiken

- sterker worden met iedereen die meedoet

- het vormgeven van onze eigen energietoekomst, vandaag nog

Hoe word ik lid van de sonnenCommunity?

Lid is eigenlijk niet het juiste woord. De sonnenCommunity is niet exclusief, omdat wij geloven dat de toekomst van energie ons allen aangaat. Elke persoon die een sonnenproduct gebruikt, maakt deel uit van de sonnenCommunity en kan profiteren van de vele voordelen ervan. Maar de voordelen van een steeds schoner en duurzamer energiesysteem hebben impact op het verlagen van de CO2-uitstoot, waar iedereen baat bij heeft. Zo simpel is het. Naarmate de community groeit, wordt deze sterker en beter en dat heeft een grote impact op de wereld. 

Hoe werkt de gemeenschap?
sonnenCommunity

Houd uw energiehuishouding in de gaten met de my sonnen app

Volg de prestaties van uw sonnenBatterie en fotovoltaïsche systeem in realtime met de praktische app en analyseer het energieverbruik in uw huis.

  • Real-time tracking
  • Prestaties uit het verleden bekijken
  • Alle informatie over de sonnenBatterie in één oogopslag
sonnenApp